Nuttige links

www.deliharmony.nl
www.skal.nl
Meer biologische bedrijven


Bed & Breakfast BoerderijBioBed

Drie prachtige twee- tot zespersoons appartementen in wat vroeger een oud Hollandse koeienstal/annex zeugenstal was.
lekker bio
Voor reserveringen zie onze website www.boerderijbiobed.nl


Bed & Breakfast BoerderijBioBed

Bed & Breakfast Het zijn drie prachtige twee- tot zespersoons appartementen geworden in wat vroeger de oud Hollandse koeienstal/annex zeugenstal was. Wat vroeger de hooizolder was, is nu een heerlijk verblijf om te genieten van de rust en ruimte op het platteland.
U kunt nu ook bij ons op de boerderij logeren en 's morgens een kijkje nemen in de kraamstal waar de biggetjes worden geboren.
Een leuke manier om eens te kijken hoe het er in een biologische varkenshouderij aan toe gaat.


Bed & Breakfast BoerderijBioBed ligt aan de rand van het Utrechtse stadje IJsselstein, tussen de weilanden en vlakbij de Hollandse IJssel in het Groene Hart van Nederland. In deze omgeving vindt u een combinatie van historie in het ruim 700 jarige IJsselstein en natuur in de Lopikerwaard. Op de fiets of te voet te verkennen, maar ook met uw eigen paard dat u kunt stallen in ons paardenpension. Na uw sportieve inspanning bieden wij rust en ontspanning in onze eigen sauna.

BoerderijBioBed is ook een prima alternatief voor een hotelovernachting voor de zakelijke reiziger. Centraal gelegen tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en slechts 15 minuten van Utrecht.

Voor reserveringen zie onze website www.boerderijbiobed.nl

Graag tot ziens op onze B&B BoerderijBioBed

V.O.F. De Bruin van Leeuwen | Achtersloot 142 | 3401 NZ IJsselstein | T 030 688 28 59 | E info@boerderijbiobed.nl